Kabelky, které vám nesmí chybět

Kabelky, které vám nesmí chybět

Co se outfitů a příležitostí týče, je potřeba k nim zvolit i správné doplňky, z nichž nejdůležitějším je jasně kabelka. Jaké druhy kabelek by tedy neměly chybět žádné ženě, aby byla vždy připravená na jakoukoliv událost?

Klasická kožená taška

Velká kožená kabelka je prostě základ. Hodí se do práce, do školy, na pochůzky, i na nákupy. Kožený materiál je skvělý v tom, že chrání obsah kabelky. Co se velikosti týče, měla by se do ní vejít peněženka, mobil, klíče, líčidla, potřebné dokumenty, i láhev s pitím. Ideální volbou je černá kabelka, kterou lze sladit k většímu množství outfitů. Krásně ale může působit i hnědá, nebo béžová.

žena s kabelkami

Psaníčko

Co se formálnějších událostí týče, je psaníčko https://www.bata.cz/kategorie/web-katalog-cz-doplnky-damske-kabelky-male-kabelky/697611-bata-cervene-kozene-psanicko jasnou volbou. Na ples, do divadla, na svatbu. Psaníčko je akorát tak velké, abychom do něj ukryli telefon, doklady, nějaké drobné a rtěnku. Pokud jste častou účastnicí těchto formálnějších akcí, měla byste mít psaníček více, aby šly nakombinovat k vašemu outfitu. Krásně vypadají například pevnější psaníčka na řetízku, nebo zdobené kamínkovou aplikací.

Plážová taška

Plážová taška bývá obvykle plátěná, jednoduchá, a prostorná. Nevyužívá se pouze pro návštěvu koupaliště, ale také na piknik, nebo na výlet s dětmi. Musí se do ní pohodlně vejít osuška, kosmetické produkty, peněženka, klíče, sluneční brýle, a nějaká ta svačina.

obsah kabelky

Malá crossbody kabelka

Tento typ kabelky je vhodný na návštěvu diskotéky, setkání s přáteli v kavárně, nebo například na delší procházky. Díky překřížení nezavazí, je pohodlná, a vleze se do ní akorát tak mobil, peněženka a klíče. I zde je potřeba volit neutrálnější barvy, pokud tedy nemáte ke každému outfitu kabelku zvlášť.

Až budete kabelku kupovat, ujistěte se, že bude splňovat všechny vaše požadavky, bude dostatečně pevná, aby se jí někde po cestě neutrhlo poutko, a že je kvalitně vyrobená. Na e-shopu Nová kabelka seženete parádní módní kousky za dostupné ceny.